2010-01-08
 09:18:47

Gröten

Jag åt precis min frukost, prövade då den gröten som jag sa att jag skulle göra. Jag vet faktiskt inte vad jag tycker om den, den gick att äta. Den va inte äcklig och den va inte god, det skulle nog smakat lite mer kanel istället för så mycket äppelsmak. Men jag står nog över att köpa in den nästa gång det är dags för mig att handla mer. Det kändes dessutom jättekonstigt att få något så matit och det kändes nästan som att jag fuskade..

Jag håller mig till den varma chokladen (varierer mellan mint och vanlig) på morgonen och sedan varma soppor till lunch och middag. Sopporna luktar dessutom sjukt gott, och extra goda blir de om man gör dom i en blender, mycket krämigare blir de då. Men man får dock mixa i blendern med 1dl kallt vatten först + pulvret och hälla över i shakern där man fyller på med ytterligare c:a 2dl varmt vatten och så shakar man. Varmt vatten funkar inte i blendern visade det sig igår... Någons blender blev det hål på och började läcka, och vi (iaf jag) misstänker att det va pga det varma vattnet haha.


nathalie
PUBLICERAT: 2010-01-08, 09:58:55 | URL: http://nathalieelina.blogg.se/

va got med gröt till frukost :)


Sofie
PUBLICERAT: 2010-01-08, 10:04:58 | URL: http://fiiatheoneandonly.blogg.se/

Hejsan! Har du provat lchf? Det är bra mycket bättre än att banta med pulverdieter.. Nu vet jag inte riktigt vad cambridge är men det är väl något liknande pulver kan jag tänka mig? Jag har också gått igenom en rad av massa pulverdieter sen jag gick i 5an, då var jag kraftigt överviktigt sen dess ahr jag jojobantat. Men nu har jag hittat något som verkligen funkar! Jag har ätit lchf många gånger men slutat, pga resa till thailand eller julmat osv. Men nu har jag kört igång igen. Hårdare än någonsin! Tänkte bara ge dig ett tips, som har hjälpt mig att gå ner i vikt, ge mig en ny sorts energi jag aldrig haft förut, och jag mår så bra! ETt litet tips bara :)


Josefin
PUBLICERAT: 2010-01-08, 10:29:31 | URL: http://abraahamssons.blogg.se/

Hej bra blogg! Jag gillar din blogg! Speciellt att du lägger in "inspirationsbilder" varje dag. Några tips från mig är att lägga in för-och efterbilder på dig själv, och liknande. Sen skulle jag också använda en annan metod än cambridge, och andra pulverdieter. Jag lovar, att när du slutar med dieter och har gått ner flera kilo så kommer kroppen ta upp allt fett ur maten som du äter, och du kommer ha lättare att gå upp vi vikt än någonsin. Detta är bara ett tips från mig. :P Lycka till! Kram


M
PUBLICERAT: 2010-01-08, 11:51:57 | URL: http://lifeguard.blogg.se/

Tack så mycket!

Din blogg kommer jag titta förbi dagligen,tycker det är intressant med viktnedgång eftersom jag själv vill gå ner något kilo :)


alexander
PUBLICERAT: 2010-01-08, 12:11:57 | URL: http://alexanderpro.bloggplatsen.se/

Jaha, vilken tur du har som kan välja mellan de 2 olika, däremot höjer kaffet ämnesomsättningen med någon minimal % i jämförelse med te :) inte för att det skulle göra stor skillnad fast i långa loppet kanske det gynnar nån. Älskar te, det var typ lite av en tradition hos oss att dricka det förut men nu har det gått över till en mani typ :P lever nästan på bara det :) haha klart man drar och joggar lite, måste ju få både det ena och det andra gjort, så det med kombination av massa situps blir en bra måltidsersättning för mig idag haha


Ka
PUBLICERAT: 2010-01-08, 14:47:28 | URL: http://priiinah.blogg.se/

fin blogg :)



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: